Wil je meedoen? Vrijwilliger worden of heb je interesse in een wekelijks groentepakket?
meer dan 45 leden oogsten wekelijks handenvol verse groentes!

Welkom bij Voedsel Veur Elkaar
Buurse en Omstreken!

Bij Voedsel Veur Elkaar Buurse en Omstreken draait alles om het creëren van een duurzame en gemeenschapsgerichte benadering van voedselproductie. We zijn een enthousiaste groep mensen die geloven in de kracht van lokale landbouw en in het herstellen van de verbinding tussen mens en natuur. Hier is een kijkje achter de schermen van wie we zijn en waar we voor staan:

‘Elke week kijk ik uit naar het ophalen van de verse groenten rechtstreeks van het land. Het voelt goed om te weten waar mijn voedsel vandaan komt en dat het op een duurzame en gezonde manier wordt verbouwd.’

Onze geschiedenis

Meer dan een wekelijks groentepakket

Voedsel Veur Elkaar is ontstaan uit de overtuiging dat we iets moeten doen om de huidige voedselsystemen te verbeteren. Onze geschiedenis begon met een groep enthousiastelingen die een stuk land pachtten en begonnen met het verbouwen van groenten. Sindsdien hebben we stappen gezet om onze visie te verwezenlijken en anderen te inspireren hetzelfde te doen.


Onze werkwijze

Bij Voedsel Veur Elkaar zijn we toegewijd aan duurzaamheid in al onze activiteiten. We volgen biologische landbouwprincipes en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Van het verminderen van afval tot het behouden van biodiversiteit, we werken voortdurend aan het verbeteren van onze praktijken.


Neem contact met ons op

Heb je vragen, suggesties of wil je meer weten over hoe wij werken?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

_jouw privacy

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy. Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@voedselveurelkaar.nl

_in opbouw

Mogelijkheid tot inschrijven op de website is in aanbouw.
Op dit moment kun je via deze pagina meer informatie krijgen over het lidmaatschap.

Broekheurnerweg 35, Haaksbergen

info@voedselveurelkaar.nl