Wil je meedoen? Vrijwilliger worden of heb je interesse in een wekelijks groentepakket?
Samen groeien naar een gezonde toekomst!

Samenwerken
Educatie / onderwijs

Bij Voedsel Veur Elkaar dragen we graag bij aan een gezondere en groene toekomst. Dit begint bij de jongere generaties. Dat dit belangrijk is blijkt uit het feit dat op dit moment slechts 1% van de Nederlandse kinderen voldoende groente eet. Ook wijst onderzoek uit dat kinderen die actief betrokken worden in een moestuin bewuster leren eten. Om deze reden vinden we het belangrijk dat jonge gezinnen bij ons op de tuin komen oogsten. En daar willen we graag nog een stapje verder in gaan. Wij leiden onze mensen op als gecertificeerd moestuincoach. Met deze kennis kunnen we scholen gaan begeleiden bij de realisatie van lessen in de tuin. Dit kan in de Voedsel Veur Elkaar tuin in Buurse zijn of in een nog te realiseren moestuin bij de school. Hierbij richten we ons op de allerjongste doelgroepen vanaf de kinderopvang tot aan de middelbare school. De middelbare school jeugd bieden wij de mogelijkheid een maatschappelijke stage van een dag bij ons te komen lopen. We werken graag samen met elke middelbare school. Initiatieven zijn dan ook van harte welkom.

‘Van zaadje tot bewustzijn: in onze moestuin leren kinderen niet alleen groeien, maar ontwikkelen ze ook een smaak voor een groenere en gezondere toekomst.’

_jouw privacy

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy. Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@voedselveurelkaar.nl

_in opbouw

Mogelijkheid tot inschrijven op de website is in aanbouw.
Op dit moment kun je via deze pagina meer informatie krijgen over het lidmaatschap.

Broekheurnerweg 35, Haaksbergen

info@voedselveurelkaar.nl