Wil je meedoen? Vrijwilliger worden of heb je interesse in een wekelijks groentepakket?

Algemene voorwaarden

Welkom bij Voedsel Veur Elkaar!
We waarderen uw bezoek aan onze website en het tonen van interesse in onze diensten. Voordat u verder gaat, vragen we u vriendelijk om de tijd te nemen om onze algemene voorwaarden door te nemen. Deze voorwaarden vormen de juridische basis voor uw interactie met Voedsel Veur Elkaar en zijn ontworpen om zowel uw rechten als gebruiker als onze verplichtingen als dienstverlener te beschermen.

Waarom Algemene Voorwaarden?
Onze algemene voorwaarden bevatten belangrijke informatie met betrekking tot zaken als aankopen, gebruiksvoorwaarden, privacybeleid en andere juridische aspecten die van toepassing zijn op het gebruik van onze website en de aangeboden diensten. We raden u aan om deze voorwaarden zorgvuldig door te lezen, zodat u volledig op de hoogte bent van de regels en verplichtingen die van toepassing zijn.

Vertrouwen en transparantie
Bij Voedsel Veur Elkaar streven we naar transparantie en duidelijkheid in al onze interacties. We geloven in het opbouwen van vertrouwen met onze gebruikers en klanten, en onze algemene voorwaarden zijn een belangrijk instrument om dit te bereiken.

Naast de algemene voorwaarden in de pdf van de offerte, horen algemene voorwaarden ook openbaar te zijn. Daar kunt u ze hier lezen.

Hoe gebruikt u onze website?
Door gebruik te maken van onze website stemt u in met de voorwaarden en bepalingen die hierin zijn opgenomen. Als u vragen hebt of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dank u voor uw aandacht en het begrijpen van het belang van onze algemene voorwaarden. We waarderen het vertrouwen dat u in Voedsel Veur Elkaar stelt.

Met vriendelijke groet,

Voedsel Veur Elkaar

_jouw privacy

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy. Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@voedselveurelkaar.nl

_in opbouw

Mogelijkheid tot inschrijven op de website is in aanbouw.
Op dit moment kun je via deze pagina meer informatie krijgen over het lidmaatschap.

Broekheurnerweg 35, Haaksbergen

info@voedselveurelkaar.nl