Tijd om het anders aan te pakken!

We wilden absoluut geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken omdat we een bio-logische tuin zijn. In onze zoektocht kwamen we uit bij het gebruik van electrocultuur in voedseltuinen. Een eeuwenoude techniek die met de opkomst van de kunstmest- en pesticidenindustrie naar de achtergrond is verdwenen. Op internet is over de toepassing hiervan gelukkig steeds meer informatie te vinden. 

Kort gezegd is electrotechniek te omschrijven als het versterken van de reeds aanwezige electromagnetische energie van de aarde en lucht. Planten die in dit versterkte veld staan, groeien sneller, worden groter en sterker en hun immuunsysteem verbetert. Dankzij dit laatste worden ze weerbaarder tegen insecten en ziektes.

We zijn ons gaan verdiepen in deze verhalen op internet en kwamen terecht bij een lezing van Hans Kamperman. Hij vertelde ons over het gebruik van electro- en magnetocultuur, vrije energie en heilige geometrie. Hij is gaan experimenteren met gebruik making van de kennis over electro- en magnetocultuur van ingenieur Yannick van Doorne. De resultaten hiervan heeft hij ons laten zien tijdens de lezing. Veelbelovend!

Door deze lezing en alle informatie die we hierover op zijn website* hebben gevonden, zijn we enthousiast geworden om dit jaar zelf de electrocultuur techniek toe te gaan passen in onze tuin.

Hoe kunnen we dit praktisch in onze moestuin gaan toepassen?

We hebben de volgende informatie gekregen:

  1. houten stok waar koperdraad omheen is gewikkeld
  2. toren met basalt
  3. atmosferische antenne: gegalvaniseerd ijzerdraad en koperen buis
  4. bouwen van een piramide (hout, koper, aluminium)
  5. vulkanisch paramagnetisch basalt/lavameel door de grond werken (hoeft maar 1x per 10 jaar)
  6. stukjes koper bevestigen aan het tuingereedschap (foto schep)
  7. de Lakhovsky antenne om de fruitbomen

Als eerste en meest eenvoudig te maken techniek willen we houten stokken waar koperdraad omheen gewikkeld is gaan gebruiken in…. het aardappelveld.

we houden jullie op de hoogte! wordt vervolgd…

Manon en Suzanne

Website Hans Kamperman: https://solutionshealingearth.com/voeding/ 
Website Yannick Van Doorne: https://www.elektrocultuurvandoorne.com